Mora vuxenutbildning

Aktuellt på Mora vuxenutbildning

Januaristart

Kursstart enligt schema vecka 3 (16-20/1).

All information inför starten av dina studier hittar du på moravuxenutbildning.se (filmer).

Kurslitteratur

Antagningsbesked

Beskeden skickas via mail eller som brev beroende på vad du angett i ansökan. Kontrollera skräpposten om du inte får mejl i inkorgen.
Du kan även logga in på "Min sida" och se antagningsbeskedet under "Dokument".

Support

Du vet väl att du som elev hos oss kan få hjälp och stöd i dina studier på våra supporttider!
Gå in här för att se vilka tider vi har.

Välkommen!

Inloggning

Ditt konto är uppbyggt enligt principen:

Användarnamn blir de första tre bokstäverna i ditt efternamn följt av de första tre bokstäverna i ditt förnamn samt den månad och dag då du är född.

ÅÄÖ blir AAO.

Exempel Hjalmar Söderberg född 2 juni

blir: sodhja0602

Vid första inloggning uppmanas du att byta lösenord. Byt lösenord och kom ihåg att skriva upp det nya lösenordet på en säker plats.

Till Office365 är det samma användarnamn och lösenord med tillägg elev-epost se nedan:
Exempel: sodhja0602@skolamoa.se

Om du är osäker på ditt lösenord, hör med din lärare eller kontakta It på telefonnummer 0250-261 00