Vidare till Skol SM i Juridik!

Nyheten publicerad: 19 februari, 2020

Stort grattis till våra duktiga elever från Ekonomiprogrammet, inriktning Juridik, som gått vidare till final i Skol SM i Juridik 2020!
Eleverna är William Lind, Hanna Bengtsson, Hannah Karlsson, Maja Stefansson och Martin Sjödin. Vi säger naturligtvis även grattis till lärarna på programmet som coachat eleverna fram till detta fantastiska resultat!

I år deltog 172 lag från hela Sverige och Mora gymnasium har en av de fyra bästa resultaten i Sverige och är därmed kvalificerade att komma och spela SM final. Finalen består av ett rättegångsspel inför professorer i juridik på Stockholms universitet den 3 april.

Från vänster: William Lind, Martin Sjödin, Hanna Bengtsson, Maja Stefansson, Hannah Karlsson