Vi tänker bli bäst!

Nyheten publicerad: 11 januari, 2019

Vi har bestämt oss. Vi tänker bli bland de bästa i landet på att rekrytera och behålla lärare.

ÄR DU UTBILDAD LÄRARE MEN INTE JOBBAR I SKOLAN IDAG?

En viktig del i det arbetet är att försöka locka tillbaka dig och andra som just nu arbetar utanför skolan. Din kompetens behövs mer än någonsin och vi hoppas kunna bidra till att du hittar glädjen, motivationen och lockelsen med läraryrket igen.

Vi har ett erbjudande till dig! Läs mer om det i bifogat dokument.

Nyfiken?
Vi vill gärna berätta mer och hoppas du vill göra oss sällskap under vår informations- och inspirationskväll på Högskolan Dalarna, Falun, den 31 januari klockan 18.00 – 20.00. På plats finns lärare, rektorer och skolchefer för att berätta mer och svara på dina frågor.

Anmäl dig via länken: https://axacoair.se/go?e5R8UjPU

Plats: Scandic Hotell, Falun
Tid: 31 januari klockan 18.00 – 20.00

Varmt välkommen!
Lena Rowa
T f Gymnasiechef, gymnasieförvaltningen i Mora kommun

VILL DU UTBILDA DIG TILL LÄRARE?

Hos oss kan du ta lärarexamen och arbeta samtidigt! Du får lön under hela studietiden, du får arbetsintegrerade studier som ger dig yrkesmässigt försprång samt stora utvecklingsmöjligheter.

Utförlig information får du här i foldern ”Vill du utbilda dig till lärare”?

HUR ÄR DET ATT ARBETA PÅ MORA GYMNASIUM?

Inspirationsfilm

Informationsfolder

Lärare svarar på frågan ”Det bästa med att jobba på Mora gymnasium”

Åsa Yngvesson, lärare i ekonomi:

”Det bästa med att jobba på Mora gymnasium är att möta alla olika typer av elever som inspirerar mig som människa och att omges av engagerade och drivande kollegor som gör att jag själv utvecklas”.