Tider för upprop

Nyheten publicerad: 29 juni, 2020

Läsåret 2020/2021 börjar tisdagen den 18 augusti för alla årskurser. Här kan du se vilken tid du ska vara på plats för upprop. Till dess – ha ett fortsatt härligt sommarlov!

På grund av pandemin och rekommendationer från svenska myndigheter ser uppropet lite annorlunda ut än vanligt. Se tider och plats för upprop nedan.

Tisdag 18 augusti

Lunch serveras i matsalen. Alla elever slutar klockan 13:00.

Årskurs 1
Yrkesförberedande program har upprop klockan 09:00. Plats: utomhus vid matsalen.

Högskoleförberedande program har upprop klockan 09:30. Plats: utomhus vid matsalen.

Årskurs 2
Elever i årskurs 2 samlas klassvis klockan 10:00. Logga in i Skola24 för att se vilken sal som gäller för din klass.

Årskurs 3
Elever i årskurs 3 samlas klassvis klockan 11:00. Logga in i Skola24 för att se vilken sal som gäller för din klass.

Onsdag 19 augusti

Lektioner enligt schemat, men skoldagen slutar klockan 13:00. Lunch serveras i matsalen.

Från och med torsdagen den 20 augusti går alla elever efter ordinarie schema.

Välkommen till ett nytt läsår på Mora gymnasium!

Elever står och pratar i korridoren på Mora gymnasium.