Skolmat till dig som pluggar hemifrån

Nyheten publicerad: 9 april, 2020

Mora gymnasium erbjuder lunch även för de elever som har fjärr- eller distansundervisning. Du förbeställer en lunchlåda som du sedan hämtar i gymnasiets matsal.

Från fredagen den 3 april kommer elever som går på Mora gymnasium och har fjärr- eller distansundervisning att kunna hämta en lunchlåda med kyld mat och tillhörande sallad.

Så här går det till

Elever som vill ha en lunchlåda gör sin beställning två arbetsdagar i förväg. Exempelvis ska den som vill ha mat en måndag göra beställningen senast torsdag veckan före. Den som vill ha mat en tisdag beställer senast fredag veckan före.

Du gör beställningen på telefon 0250-267 40, telefontid vardagar klockan 10.00–12.00. Maten går att beställa för upp till fem dagar i förväg.

Du kan hämta maten mellan klockan 10.00–12.00 i gymnasiets matsal under ordinarie skoldagar. Ta gärna med en egen kasse eller liknade att bära lunchlådorna i.

Om du bor utanför Mora

Elever som går på Mora gymnasium men bor i Orsa och Älvdalen har också möjlighet att beställa och hämta kylda lunchlådor på gymnasiet i Mora. Dessa elever kan beställa och hämta mat för en hel skolvecka framåt, alltså fem dagar, vid samma tillfälle. Det gäller även elever som bor i byar utanför centrala Mora.

Matlådor