Populär besöksdag hos idrotterna

Nyheten publicerad: 15 oktober, 2019

150 ungdomar hälsade på när idrottsutbildningarna på Mora gymnasium bjöd in årskurs 8 och 9.

Syftet var att ge ungdomarna en inblick i hur det är att kombinera sin idrottssatsning med studier på Mora gymnasium. Besöksdagen den 11 oktober var till för idrottsintresserade nior, och vissa idrotter hade även bjudit in åttondeklassare.

Ungdomarna och deras föräldrar kom från olika delar av landet. Under dagen fick besökarna prova på den fantastiska träningsmiljön som Mora erbjuder. De fick också mer information om gymnasiets idrottsverksamhet och vilka program som finns här på skolan. Det var första gången för upplägget speed dating med programinformation.

Tack för en otroligt spännande och rolig dag med alla er ungdomar som sprider härlig energi, hälsar idrottslärarna på Mora gymnasium.

Dagens styrkeprov var att ta sig till toppen av Gesundaberget.