Plugga till lärare och få betalt

Nyheten publicerad: 23 januari, 2020

Jobba hos oss på Mora gymnasium samtidigt som du läser till lärare! Du får lön för ditt arbete och studielön för dina studier.

Konceptet kallas arbetsintegrerad lärarutbildning. Det innebär att du kan söka en tjänst som lärare på Mora gymnasium när du går lärarutbildningen. Du undervisar på halvtid och studerar resten av tiden på högskolan.

Nyfiken? Högskolan Dalarna bjuder in till informationsträff där du får träffa rektorer och skolchefer, lärare från Högskolan Dalarna och studenter med erfarenhet av programmet.

När? Onsdagen den 29 januari klockan 17.00–18.30.

Plats? Högskolebiblioteket, Campus Lugnet, Falun.

Kontakt:
Lena Knies
Programansvarig
las@du.se

Informationsträff: Arbetsintegrerad lärarutbildning – evenemang på Facebook

Arbetsintegrerad lärarutbildning – om utbildningen och hur du ansöker på Högskolan Dalarnas webbplats

En gymnasielärare pratar med sina elev i klassrummet.
Om du går en arbetsintegrerad lärarutbildning har du möjlighet att jobba som lärare samtidigt som du studerar.