Nominerad till Årets FN-lärare!

Nyheten publicerad: 5 mars, 2019

En elev på Mora gymnasium har nominerat läraren Lotta Smedborn till Årets FN-lärare 2019!

Bakgrund till priset

För att uppmärksamma det fantastiska arbete som sker på våra FN-skolor har FN-förbundet instiftat ett lärarpris. Elever, skolledning och kollegor på FN-skolor kan nominera en lärare som med nyskapande projekt eller långsiktigt arbete verkar för att öka kunskapen, engagemanget och förståelsen för globala frågor på skolan. Priset, förutom äran, är en plats på FN-förbundets fördjupningskurs i mänskliga rättigheter i form av en fem dagar lång studieresa till Genève vecka 44, 2019.

Årets FN-lärare 2019 utses av en av FN-förbundet tillsatt jury och tillkännages den 26 mars 2019 på invigningsceremonin på FN-förbundets nationella FN-rollspel SweMUN på Gullbrannagården utanför Halmstad.

Vi håller tummarna för Lotta!

Mer info finns här!