Mösspåtagningen livesänds

Nyheten publicerad: 4 juni, 2020

Det är dags för studenterna i Mora att ta på sina studentmössor! I år blir mösspåtagningen digital och den kommer att livesändas torsdagen den 4 juni klockan 14:00.

Mösspåtagningen kommer att strömmas till kommunens videoplattform Screen9. Du som tar studenten kan följa livesändningen via Mora kommuns webbplats. Ha studentmössan redo!

Här kan du se livesändningen av mösspåtagningen 2020

Så ser programmet ut

Det blir en högtidlig stund som sänds direkt från aulan på Mora gymnasium. Lärarna Per Svälas och Åsa Yngvesson guidar er genom sändningen.

Gymnasiechef Lena Rowa håller tal och programmet kommer att präglas av musik. På scenen står musiklärarna Sara Montelius och Anders Ekström med Alva Honak, ESM18, på sång. Det blir också premiärvisning av en mäktig videohälsning från musikeleverna!

Dessutom har några före detta elever skickat in personliga hälsningar till er studenter. Det vill ni inte missa!

Hela programmet tar cirka 30 minuter.

Så på med finkläderna och ta fram studentmössan – vi hörs den 4 juni!

Studentmössa