Lyckad Infokväll!

Nyheten publicerad: 6 december, 2018

Inför valet till gymnasiet, som sker i mitten av februari, finns det fortfarande åk9 elever som inte riktigt bestämt sig för vilket program de ska välja. Mora gymnasium anordnar för andra året en s k Infokväll där åk9-elever med vårdnadshavare bjuds in till några timmar på skolan för att titta på olika program och få värdefull information.

Onsdag 5 december kl 18 samlades cirka 325 besökare i skolans Aula för en allmän information av t f gymnasiechef Lena Rowa samt biträdande rektor Magnus Andersson. Därefter gick besökarna runt på de olika programmen/profilerna/idrotterna och fick information av skolans egna lärare och elever. Kafeterian var öppen och där fanns även studie- och yrkesvägledare som kunde ge svar på diverse frågor om gymnasiestudier.

Biträdande rektor Susann Frost och rektor Ewa Ekström bjöd på trevliga leenden och delade ut kartor över skolan!

Skolledningen riktar ett stort tack till alla som kom och besökte skolan denna kväll!

Tack också till skolans egna lärare och elever som berättade om sina program!