Infokväll inför gymnasievalet

Nyheten publicerad: 18 oktober, 2019

Torsdagen den 21 november klockan 18-21 är det infokväll inför valet till gymnasiet.

Åk9-elever med vårdnadshavare i Mora, Orsa och Älvdalens kommuner har fått en inbjudan hemskickad med information om kvällen. På inbjudan finns en anmälningsblankett där du kryssar i fyra alternativ för besök på skolans program/idrotter/profiler.

Är du sugen på fika eller en soppbuffé bokar du det på samma blankett. Anmälningsblanketten lämnas till studie- och yrkesvägledare på respektive högstadieskola. Sista anmälningsdag är den 24 oktober.

Elever från andra kommuner

Elever utanför Mora, Orsa och Älvdalens kommuner är naturligtvis också varmt välkomna! Se folder innehållande inbjudan och anmälningsblankett. Det går också bra att mejla dina svar till gymnasiets marknadsförare Barbro Beus Yuvu, barbro.beus.yuvu@mora.se. Vi ses!