Infokväll åk9 – 5 december 2018

Nyheten publicerad: 1 november, 2018

Gör anmälan här nedan!

Inbjudna åk9-elever med vårdnadshavare från Mora, Orsa, Älvdalens kommuner:
Steg 1: Gå till anmälan här!
Steg 2: Ange den kod som fanns med i inbjudan för att komma till anmälningsformuläret.
Steg 3: Fyll i formuläret och skicka iväg!
OBS! Sista dag för att göra anmälan är 21 november.

Uppstår problem vid inloggning ring 0250-267 07 eller maila till: barbro.beus.yuvu@mora.se

• Intresserade åk9-elever/vårdnadshavare från andra kommuner än ovanstående:
Steg 1: Ladda ned bifogat dokument på din dator: Anmälan Infokväll
Steg 2: Fyll i anmälningsblanketten
Steg 3: Skicka ett mail till: barbro.beus.yuvu@mora.se (Glöm ej att bifoga anmälningsblanketten i mailet!)
OBS! Blanketten bör vara oss tillhanda senast den 21 november.

Det går även bra att skicka anmälningsblanketten till:
Mora gymnasium
Barbro Beus Yuvu
792 80 Mora

Vad innebär en Infokväll på Mora gymnasium?

Eftersom valet till gymnasiet nu börjar närma sig på allvar brukar de flesta åk9-elever (och vårdnadshavare) önska mer kompletterande information. Under denna kväll träffar ni våra egna elever och lärare samt rektorer som informerar och svarar på frågor. Ni kan också träffa studie- och yrkesvägledare från både gymnasiet och högstadiet. Ni väljer att besöka 1 till 3 olika program och/eller idrotter, profiler. Obligatorisk anmälan!

Tider:
18.00-18.20 Allmän info i skolans Aula
18.30-19.00 Informationspass 1
19.10-19.40 Informationspass 2
19.50-20.20 Informationspass 3

Kl 19.00-21.oo Mingel i Kafeterian med studie- och yrkesvägledare som svarar på frågor och ger kompletterande information om våra utbildningar.

Välkommen till en givande kväll!

Vid frågor kontakta Marknadsförare Barbro Beus Yuvu på telefon 0250-267 07 eller via mail: barbro.beus.yuvu@mora.se