Guld och silver till UF-företag

Nyheten publicerad: 20 maj, 2020

UF-företagarna från Mora gymnasium imponerade när det var dags för SM i Ung Företagsamhet. Det blev ett SM-guld till Bright Light UF och ett SM-silver till FourElements UF. Snyggt jobbat!

SM i Ung Företagsamhet avgjordes den 19 maj. I vanliga fall går tävlingen av stapeln på Stockholmsmässan i Älvsjö i samband med en galamiddag, men på grund av rådande läge blev det ett annorlunda upplägg i år. Dalarnas representanter träffades på en mindre galamiddag i Borlänge och hela tävlingen skedde digitalt.

FourElements UF med Amanda Sandström, Wilma Björkman, Agnes Wicander och Maja Stefansson tog hem SM-silvret i den tunga kategorin Årets tjänst. Deras affärsidé går ut på att erbjuda personella resurser till företag vid mässor och event.

Vi är också stolta över ett SM-guld tack vare Bright Light UF med eleverna Louise Kåhlén, Emelie Ederborn, Lovis Andersson och Emma Ållas. Förra året gick de vidare i kategorin Årets årsredovisning som nu visade sig bli den bästa i hela Sverige.

Stort grattis till er alla!

UF-företagen Bright Light UF och Four Elements UF
Bright Light UF och FourElements UF.
Eleverna i Bright Light UF

Eleverna i Fourelements UF

FourElements UF med Amanda Sandström, Wilma Björkman, Agnes Wicander och Maja Stefansson.