Grattis Lena Rowa!

Nyheten publicerad: 10 april, 2019

Kommunstyrelsen har utsett Lena Rowa till ny chef för Mora gymnasium. Lena är sedan ett år tillbaka tillförordnad gymnasiechef i Mora och var tidigare rektor för vuxenutbildningen i kommunen.

Lena själv säger så här:

Efter ett år med positiv utveckling och arbetsglädje får jag ödmjukt konstatera att Mora kommun gett mig tjänsten som Gymnasiechef. Att byta tjänst och ta sig an den rollen innebar så klart stora utmaningar och mängder av oförutsägbara saker som dök upp men de utmaningar det innebar överskuggades av det driv och kunskap som mina medarbetare spred runt omkring mig.

Erfarenheterna är många, det finns alltid saker att förbättra eller göra annorlunda men nu finns en grund för framtida utveckling där vi sätter fokus på trygghet, respekt, engagemang och kvalité, samtidigt som vi ska ha roligt efter vägen. Vi ska sätta utbildning i centrum med ett tydligt budskap till elever, föräldrar, kommun och region.

”Varje elev ska utvecklas mot sin fulla potential”

Det gäller att vi sår ett frö, stöttar och följer upp, tillsammans kan vi göra skillnad och jag ser fram emot ett gott samarbete tillsammans.