Inför Student 2021

Här lägger vi upp information om den kommande studenten den 4 juni 2021.

Utspring studenten 2020

Preliminärt schema för student 2021

(Kan ändras utifrån rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och regionens smittskydd.)

Avslutningstider:

9:30:
Ekonomiprogrammet (EK18a, EK18b)

10:30:
Teknikprogrammet (TE18)
Elprogrammet (EE18)

11:30:
Barn- och fritidsprogrammet (BF18a, BF18b)
Vård- och omsorgsprogrammet (VO18)
Restaurang- och livsmedelsprogrammet (RL18, NaPa)

13:00:
Naturprogrammet (NA18)
Skidelever (SKID17)
Gymnasiesärskolan (IVa, IVb, NaPb)
Introduktionsprogrammen (IM)

14:00:
Bygg- och anläggningsprogrammet (BA18a, BA18b)
Fordonsprogrammet (FT18, NaPa)
Industritekniska programmet (INL18)

15:00:
Samhällsprogrammet (SA18)
Estetprogrammet (ES18)

Ramprogram:

Studenterna samlas i matsalen en timme innan ceremonin för fotografering och mingel.

Vi räknar med att vara utomhus, med studenterna under tält vid matsalen och anhöriga deltar från gräsplanen utanför matsalen. Varje student får ha med 2 st anhöriga i dagsläget.

Ceremonin pågår ca 30 minuter med tal och musik. Efter ceremonin blir det ”utspring” via stentrappan till den låt klassen valt själv. Anhöriga tar emot och därefter utmarsch från gräsplanen med flaggor och fanbärare.

Här finns en karta som gäller för studentdagen. , 152.3 kB.

Följ parkeringsanvisningarna och tänk på att flak inte är tillåtna i år (läs mer på Transportstyrelsens hemsidan Länk till annan webbplats. gällande detta). Efter utspringet är det viktigt att ni följer anvisningarna tillbaka till parkeringen så vi kan börja förbereda för nästa grupp studenter.

Nu håller vi tummarna för strålande väder!

Senast uppdaterad: 25 maj 2021