Ny tränare på MTBO

Nyheten publicerad: 23 januari, 2018

Låt oss presentera vår nya medarbetare Hanna Rost (tidigare Hana Hancikova) som under vårterminen vikarierar för Linus Mood på MTBO.

Hanna har jobbat hos oss tidigare, en kortare period, vilket gör att hon redan känner till verksamheten och träningsmiljön.
Hon kommer från Nove Mesto i Tjeckien men har bott i Falun i snart 5 år. I somras gifte hon sig med skidorienteraren och fd Mora skidgymeleven Erik Rost.

Hon har varit med i tjeckiska landslaget i längd, skid-o och mtbo och har fina meriter med internationella medaljer inom flera grenar. 8 JVM medaljer skid-o och mtbo, 2 EM medaljer skid-o, 1 VM medalj skid-o.

Hanna vill använda sina kunskaper och erfarenheter från min elitsatsning, lärarutbildning och tränarutbildning för att hjälpa eleverna att utvecklas inom idrotten och som människor.

Vi hälsar Hanna varmt välkommen till Mora skidgymnasium!