Blivande idrottsstjärnor!

Nyheten publicerad: 17 maj, 2018

I måndags besöktes skolan av blivande idrottselever med vårdnadshavare. Den sk ”Introduktionsdagen” började med en gemensam samling i Aulan för alla idrotter. Därefter samlades man i mindre grupper där varje idrott gick igenom årshjul, samarbete med förening, boende och vad som krävs för att kobinera skola och idrott. Lunch serverades i Elevmatsalen. På  eftermiddagen hade de olika idrotterna egna program.

Ett exempel: På eftermiddagen samlades ishockeyeleverna i Ishallen och gick igenom IUP och hade en fysträning samt genomgång av det fysiska upplägget. Materialprovning/visning av CCM Johns Sport avslutade dagen. Vårdnadshavare hade under hela dagen möjlighet att ställa frågor och närvara vid alla moment.

//Johan Rosén, tränare/lärare